it en sq sq
Il-colosseo2
Studio Ligjore Sabatini&Tota është themeluar ne vitin 1986 nga av. Maria Pia Sabatini dhe nga av. Ferdinando Tota, te cilët e kanë vendosur qendrën e studios në Romë në zonen historike të Gianicolo-s, duke realizuar një projekt ambicioz dhe të konsoliduar në kohë. Studio zhvillon aktivitetin e saj në territorin kombëtar dhe ndëkombëtar, nëpërmjet bashkëpunimit me profesionistë të brendshëm dhe të jashtëm, bashkëpunëtorë dhe konsulentë, në të tëra aspektet e të drejtës civile, me kompetenca specifike në fushën e të drejtës familjare , tregtare, pronësisë, qeramarrjes se pasurive të paluajtshme, kontratave, dëmshpërblimeve, ashtu si edhe në fushën penale.
Studio përdor teknologjinë hardware dhe software më moderne duke i mundesuar klientelës aksesin dhe kontrollin e praktikës personale ne mënyrë të vazhdueshme nëpërmjet nje profili privat. Sektori ndërkombëtar, fale edhe videokonferencave, trajtohet nëpërmjet bashkpunimit me partnerët me qendër në Londer, Budapest, Tiranë, Doha (Qatar) , Mahè (Seychelles).
Gjuhët e folura: anglisht, frëngjisht, spanjisht, shqip. Studio është e lidhur me rrjetin e ResoluTeam konsulente. Polica për përgjegjësinë professionale Genarali s.p.a.

Emri Jot (e domosdoshme)

Adresa Jote (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

logo600x200
Via Giacinto Carini, 58 – 00152 Roma (RM)
tel. 06 5816212 – 06 5885209
fax. 06233298848
segreteria@sabatinitota.it
SKYPE – STUDIO LEGALE SABATINI TOTA